Шеф-кухар
Опис вакансії
Вимоги
-
Обов’язковий досвід на посаді шеф-кухаря від 5 років
-
Знання технологічний процесів приготування страв
-
Професіоналізм, відповідальність, уважність
-
Вміння працювати в команді
-
Організація безперебійного процесу кухні
-
Проведення інвентаризацій
-
Дотримання і контроль санітарних норм і правил
-
Досвід роботи на шведській лінії вітається
-
Прохання разом із резюме висилати своє портфоліо
Обов’язки
-
Розроблення нових страв
-
Складання меню
-
Забезпечення різноманітності асортименту страв і кулінарних виробів
-
Навчання та підвищення професійної майстерності працівників
-
Удосконалення організації виробничого процесу, впровадження прогресивної технології
Умови роботи:
-
Повна зайнятість
-
Безкоштовне проживання та харчування