Вимоги
-
освіта за спеціальністю;
-
досвід роботи технологом громадського харчування від 5 років;
-
досвід складання технологічних карт;
-
знання нормативної та технологічної документації;
-
дотримання санітарних норм і правил;
-
знання порядку сертифікації харчової промисловості;
-
вневнений користувач ПК;
-
знання угорської мови вітається;
-
чесність, уважність, відповідальність, вміння працювати в команді.
Обов’язки
-
організація технологічного процесу на кухні;
-
розробка і затвердження нових рецептур і технологій страв;
-
складання технологічних і калькуляційних карт;
-
ведення програми калькуляцї;
-
контроль якості закуплених продуктів.
Умови
-
повна зайнятість;
-
безкоштовне дворазове харчування;
-
безкоштовне довезення з сторони смт. Батьово та м.Берегово
-
для іногородніх — безкоштовне проживання
Зарплата за домовленістю
Резюме надсилати на електронну пошту [email protected]
Довідки за телефоном: +38 (097) 966 – 02 – 50
Співбесіди проводяться щочетверга о 10-00 в комплексі “Термальні води “Косино”.
Адреса: Закарпатська обл., Берегівський район, с. Косонь, Урочище, 1.
